En poesia és difícil dir alguna cosa que sigui tan bona com no dir absolutament res.
—Ludwig Wittgenstein, filòsof austríac (1889-1951)

dijous, 11 de desembre de 2014

Recital a l'Hospitalet
Dimecres, 10 de desembre del 2014


En començar a recitar "Es fa gran la companyia/ dels mots breus, tímids" em vaig embarbussar, però poc després vaig agafar el to i m'ho vaig passar molt bé llegint els meus poemes! Gairebé vint minuts. El Javier Solé, l'organitzador, ha penjat alguns vídeos al Facebook (https://www.facebook.com/racopoeticlhospitalet i https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.702268679857859&type=2). La meva parella slammer, l'Isa, ho va fer molt bé. I la Núria Vila em va presentar donant-me força. En marxar, un dels assistents del qual no sé el nom em va dir que continués escrivint, em va fer il·lusió. La veritat és que a banda de fer poemes no hi ha res que em produeixi tanta joia com aquestes experiències.


18 comentaris:

 1. Els mots eren tan tímids que els costava sortir.
  Felicitats pels 20 minuts. Estic d'acord amb aquell de qui no sabem el nom: segueix escrivint.

  ResponElimina
 2. Una lectura amb efectes especials! M'hauria agradat venir, no ho sabia. Has editat un llibre?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sílvia,
   era anunciat a la dreta del bloc, el darrer "Racó poètic". Hauria estat bé que vinguessis, faltava gent, amb el fred i el futbol.
   El meu pare m'ha editat un llibre artesanalment que només li falta l'ISBN, algun dia el registraré.

   Elimina
  2. No m'hi havia fixat, quan entro aquí quedo eclipsada pels poemes. Deu ser molt maco si l'ha fet ell. Enhorabona!

   Elimina
  3. Ets pendent que te'n regali algun, d'exemplar del meu llibre, Sílvia!

   Elimina
 3. Jo també acabo de descobrir el plaer de llegir en veu alta els meus poemes en públic. Pretenem construir un seguit d'espais on això sigui possible de manera estable, bé que informal. Et tindré al corrent.

  ResponElimina
 4. Se't veu i se't sent molt bé, Helena.
  L'energia és molt bona.
  S'agraeix.

  ResponElimina
 5. Efectivamente eramos pocos, aunque sobrepasado el efecto negativo del escaso éxito cuantitativo de la convocatoria la organización, siguiendo la sabia sugerencia de Francisco Javier Zapata Eroles piensa en los que estaban. El próximo trimestre es decisivo para la consolidación del proyecto aunque insistiremos en tres bazas que nos interesan, a saber: es un refugio para que los poetas puedan presentar sus libros o sus proyectos con recitales algo más elaborados. Queremos potenciar los poetas locales, en catalán o en castellano. Y, tercero, nos gusta que la gente de otras zonas del Estado sepa que puede contar con nosotros y que nosotros queremos contar con ellos. El frío se marchará y el fútbol nunca nos ha interesado demasiado.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Javier,
   a la propera faré més publicitat! Però un cop ets recitant no t'importa massa si hi ha molta gent o no, també els blocs els acaben visitant poques persones, però de qualitat.

   Elimina
 6. Helena, et vaig enviar la biografia tota plena de màgia i encant de Nikola Tesla i, veritablement, a les teves fotos sembla com si estiguessis als reductes del seu laboratori, tot ple d'espurnejos. Oh, com n'ets Excelsa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Abel,
   era la decoració de Nadal! Fa més càlida la lectura dels poemes.

   Elimina
 7. Això és com tot, pràctica.
  Un com superat el pànic escènic, un plaer.
  Segur que ho vas fer molt bé, Helena!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó, Glòria, és un plaer, i una experiència d'èxit que no s'oblida.

   Elimina

Entrada destacada

El meu primer sonet

Allò que vaig construir amb tu en els anys era fràgil com un castell d'arena. Però aquella onada que el cobrí de pena no sabia pas qu...